ЖИТТЯ

У Переяславі жінка протягом дня двічі викрадала алкоголь у супермаркеті: як її покарали

У Переяславі жінка двічі протягом дня крала алкоголь у супермаркеті. Її судили.

30 квітня цього року у Переяславі жінка протягом дня двічі обікрала супермаркет АТБ. Зранку поцупила та випила пляшку бренді, а ввечері – пляшку коньяку (її випити не встигла). 16 листопада справу розглянули в суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду.

Згідно з протоколом засідання відомо, що близько 11:00 в “АТБ-маркеті” на вулиці Покровській жінка викрала одну півлітрову пляшку “Бренді” вартістю 273 гривень 40 копійок. Близько 17:00 викрала вже пів літри коньяку вартістю 270 гривень 90 копійок. Викрадене вона клала до своєї сумки та, не розрахувавшись, виходила через касову зону.

Обвинувачена свою провину визнала повністю, щиро розкаялась. Розповіла суду, що одну пляшку вона випила, а іншу в неї вилучили відразу після викрадення.

Обставиною, що пом’якшує покарання, суд визнав щире каяття. Визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) та призначив їй покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Однак звільнив від реального відбуття покарання з іспитовим терміном на 2 роки, оскільки переконаний, що вона здатна виправитися, не перебуваючи в ізоляції від суспільства. Також обвинувачена має покрити державі витрати у сумі 280 гривень на залучення експерта.

Вирок можна оскаржити протягом 30 днів з дня оголошення у Київському апеляційному суді.

Нагадаємо, що 28 вересня у Переяславі чоловік відмовився отримувати повістку. Як його покарали, дізнавайтеся за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору