ЖИТТЯ

“Син привів додому жінку, яка поводиться неадекватно”: така скарга надійшла до поліції Переяслава 23 листопада

Як минуло 23 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 23 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:33. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка, який трактором перевозив деревину без належних документів. За цим фактом проводять перевірку.

15:43. Переяслав. Правоохоронці зупинили авто ВАЗ-2101, водія 1988 р.н. якого розшукує місцевий ТЦК. Чоловіка доставили до військкомату.

15:54. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка 1987 р.н., при перевірці документів виявили, що його розшукує Корюківський ТЦК на Чернігівщині. Про це повідомили ініціатора розшуку.

16:37. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з її картки шахраї зняли 13 тисяч 456 гривень 95 копійок. За цією справою відкриють кримінальне провадження за ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

17:36. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто ВАЗ-2206 та “ГАЗель”. Заявник додав, що водій “ГАЗель” втік з місця події. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю, наркотичних речовин тощо після ДТП або після зупинки транспортного засобу поліцейським до моменту проходження огляду).

18:27. Переяслав. Заявник поскаржився, що його син привів додому якусь жінку, яка поводиться неадекватно, погрожує фізичною розправою та виселенням із житла. За цим фактом триває перевірка.

23:17. Переяслав. Заявниця повідомила, що її внук 2003 р.н. довго не виходить на зв’язок. Сказала, що востаннє розмовляла з ним о 21:00. Правоохоронці розшукали хлопця на одній із вулиць міста.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Ковалині (Дівичківська ТГ), Улянівці (Ташанська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 23 листопада на Переяславщині чоловік хотів купити автомобіль, натомість втратив понад 114 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору