ЖИТТЯ

ДТП, крадіжка та шахрайство: як минули дві доби для поліції Переяслава

Як минуло 24 та 25 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 та 25 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 58 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 листопада, 10:59. Переяслав. Заявник повідомив, що із його банківської картки “Ощадбанку”, невідома особа зняла 1 тисячу 200 гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

25 листопада, 6:52. Переяслав. Повідомили, що сталась ДТП – авто Peugeot злетіло у кювет. У ситуації розібралися самостійно.

9:41. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що її зацікавив товар на сайті OLX, вона надіслала передоплату на суму 10 тисяч 500 гривень на номер банківської картки. Наразі продавець не виходить на зв’язок. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:36. Вінинці (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що протягом тьох тижнів відсутності до будинку проникли невідомі, які викрали все майно. Підозрює осіб ромської національності. Правоохоронці зібрали матеріали, проводиться перевірка.

13:31. Переяслав. Повідомили, що мотоцикліст без державних номерних знаків в’їхав у відчинені двері мікроавтобуса. Поліціянти встановили, що потерпілі відсутні. У ситуації розібралися самостійно.

16:12. Переяслав. Жінка повідомила, що перерахувала майстру 5 тисяч 500 гривень за виконання ремонтних послуг. Врешті, чоловік роботу не виконав та не виходять на зв’язок. Проводиться перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній у Єрківцях (Дівичківська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ), Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік відкрив стрілянину з автомата та поранив у живіт місцевого мешканця: його затримали правоохоронці. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору