ТРЕШ

У Переяславі чоловік відкрив стрілянину з автомата та поранив у живіт місцевого мешканця: його затримали правоохоронці

У Переяславі чоловік відкрив стрілянину з автомата Калашникова та поранив у живіт місцевого мешканця. Його затримали правоохоронці.

24 листопада близько 21:50 поліції повідомили, що у Переяславі на вулиці Ярмаркова пролунало десять пострілів. Правоохоронці встановили, що військовослужбовець ЗСУ 2002 р. н., перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки,
пострілом з автомата Калашникова поранив у живіт місцевого жителя 1982 р.н. Після цього, неподалік місця події зловмисник почав стріляти у повітря. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Потерпілого госпіталізували до Переяславської БЛІЛ із діагнозом проникаюче вогнепальне поранення поперекової ділянки справа (є один вхідний отвір). Чоловік перебуває у свідомості, його стан важкий. Правопорушника затримано, зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (Замах на вбивство).

Нагадаємо, що у Переяславі жінка протягом дня двічі викрадала алкоголь у супермаркеті. Детальніше про це дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору