ЖИТТЯ

Росіяни випустили по Україні 21 безпілотник та 3 ракети: вдало відпрацювала ППО

Росіяни завдали чергової атаки з повітря по Україні. Які наслідки?

У ніч на 29 листопада російські війська атакували територію України ударними безпілотниками та ракетами. Випустили 21 БплА Shahed-136/131 з напрямку Приморсько-Ахтарськ (РФ) та 3 керовані авіаційні ракети Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Сили ППО збили всі дрони та 2 ракети, ще одна не досягла своєї цілі. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

“Основний напрямок удару безпілотників – Хмельниччина, ракет – південь країни. До відбиття повітряного нападу залучено винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя – не досягла бажаної цілі”, – йдеться у повідомленні ПС ЗСУ.

У Київській області внаслідок роботи ППО влучань у об’єкти критичної інфраструктури та пошкоджень від падіння уламків не було. Ніхто не постраждав. Про це повідомили у Київській ОВА.

Нагадаємо, що вночі 25 листопада росіяни випустили рекордну кількість безпілотників Shahed по Україні. Які наслідки на Київщині, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору