ЖИТТЯ

Житель Переяслава продав бензопилу, а матері сказав, що її викрали

Як минуло 29 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:44. Гайшин (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ГАЗ-52 та Peugeot. Ніхто не постраждав. Водії розібрались у ситуації самостійно.

10:55. Переяслав. Жінка повідомила, що з господарчого приміщення хтось викрав бензопилу. Як з’ясувалось, її син продав бензопилу, а матері сказав, що її викрали.

11:51. Переяслав. На блокпосту правоохоронці зупинили чоловіка 1976 р.н., якого розшукує Звенигородський ТЦК Черкаської області. Про це повідомили ініціатора розшуку.

14:56. Переяслав. Надійшло повідомлення, що будівельники, які роблять ремонт будівлі одного з міських закладів, слухають російську музику. Ця інформація не підтвердилася.

16:59. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Dacia Logan та Ford. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:19. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у нього з кімнати викрали паспорт, свідоцтво про народження та інші документи. Запідозрив дружину або неповнолітню дитину. Справу передали на розгляд дільничого.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Денисах (Ташанська ТГ), Положаях (Ташанська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 28 листопада на Переяславщині у снігу на кладовищі знайшли тіло чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору