ГРОШІ

У якому супермаркеті Переяслава купувати вигідніше: порівнюємо ціни напередодні зими

У Переяславі працюють супермаркети чотирьох мереж: “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше наприкінці листопада?

Ми знову вирушили на вивчення актуальних цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався ціни на типовий споживацький кошик наприкінці листопада. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

Огірки не включили до загальних підрахунків через те, що їх не було в одному із супермаркетів. Ціни в інших магазинах повідомляємо.

Вартість огірків (1 кг) така:

  • “АТБ” – 79,95;
  • “Фора” – 74,90;
  • “ЕКО-маркет” – 89,90.

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку став “ЕКО-маркет” (891,18 грн), за ним йде “АТБ” (945,89), далі – “ЛотОК” (971,98). Найвищі ціни у супермаркеті “Фора” (983,24). Найдоступнішими товарами цього разу виявились морква, капуста, цибуля та картопля. Найбільше потрібно заплатити за м’ясо та рибу.

Нагадаємо, що на недільному базарі у Переяславі подорожчали гарбузи. Репортаж – за посиланням.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору