ЖИТТЯ

У Переяславі Daewoo в’їхало в електроопору: вона впала на автівку

У Переяславі Daewoo зіткнувся зі стовпом. Пасажирку госпіталізували до лікарні.

Зранку 29 листопада у Переяславі на вулиці Золотоніське шосе автомобіль Daewoo в’їхав в електроопору. В результаті вона впала на автівку. Постраждала 42-річна пасажирка. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що водій не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, того, що була слизька дорога, не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. Пасажирка із села Лецьки (Циблівська ТГ) отримала легкі тілесні ушкодження – садини на обличчі. Її госпіталізували до переяславської лікарні. Водій не постраждав.

За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 27 листопада через негоду на Переяславщині автомобілі з’їжджали у кювети, застрягали у кучугурах та перекривали дорогу. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору