ЖИТТЯ

На Переяславщині 27 листопада автомобілі з’їжджали у кювети, застрягали у кучугурах та перекривали дорогу

Як минуло 27 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:01. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Toyota RAV4 та Subaru. Ніхто не постраждав. У ситуації водії розібрались самостійно.

8:53. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та не може виїхати. Чоловіку надали допомогу.

11:21. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на повороті з траси Київ-Харків авто застрягло в кучугурі снігу. Заявнику надали роз’яснення.

14:47. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що через негоду на трасі застряг на своєму авто Mercedes та потребує допомоги. На місці події його не виявили. По телефону розповів, що йому надали допомогу та він вже поїхав.

15:24. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що фура перекрила дорогу, а інша частина вантажівки звисає у кювет. Рух транспорту відновили. Ніхто не постраждав.

18:31. Переяслав. Жінка поскаржилася, що шахраї перерахували з її картки на іншу 104 тисячі 549 гривень. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

28 листопада, 2:10. Переяслав. Надійшло повідомлення про затримання чоловіка 1991 р.н., який крав кабелі. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Єрківцях (Дівичківська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 26 листопада на Переяславщині через негоду було кілька ДТП. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору