ЖИТТЯ

На Переяславщині через негоду 26 листопада було кілька ДТП

Як минуло 26 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:45. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП. Водій автомобіля не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Пасажир отримав легкі тілесні ушкодження. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:26. Мазінки (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що зникла її донька 1983 р.н. Зранку поїхала до Києва й до того часу не повернулася. Зрештою вона знайшлася.

16:37. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що авто Kia з’їхало у кювет. На місці події правоохоронці в автомобілі нікого не виявили. Згодом розшукали водійку. Вона пояснила, що з власної необережності з’їхала з дороги.

19:22. Переяслав. Жінка розповіла, що хотіла придбати криптовалюту, але потрапила на підробний сайт. Внесла депозит 2 тисячі гривень, та гроші їй не повернули.

21:48. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що з’їхав у кювет на автомобілі Mitsubishi. Попросив техніку, аби витягнути авто. Правоохоронці провели евакуацію.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 24 листопада у Переяславі військовий розпочав стрілянину та поранив чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору