ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік хотів орендувати квартиру, а втратив тисячу гривень

Як минуло 1 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:45. Гребля (Переяславська ТГ). Поліціянти під час перевірки документів у чоловіка 1974 р.н. виявили, що він розшукується Святошинським РТЦК міста Київ. Про це повідомили ініціатора розшуку.

15:54. Хоцьки (Циблівська ТГ). Правоохоронці зупинили чоловіка 1985 р.н, який ухиляється від військової служби. Про це повідомили у військкомат.

17:03. Переяслав. Чоловік повідомив, що хотів орендувати квартиру та надіслав за неї передплату 1000 гривень, після чого орендодавець попросив скинути документи. Заявник перевірив чоловіка в інтернеті та виявив, що він шахрай. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

21:03. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що з її картки хтось зняв 2 тисячі 800 гривень. За цим фактом триває перевірка.

21:25. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що у кафе знайомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння погрожував їй фізичною розправою. За цією справою дільничий проводить перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 1 грудня на Переяславщині зіткнулися ВАЗ-2111 та Toyota RAV4. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору