ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли дві господарчі будівлі: фото та відео з місця пожежі

На Переяславщині сталася пожежа. Горіли дві господарчі будівлі.

2 грудня, о 10:54 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Єрківцях (Дівичківська ТГ) на вулиці Миру. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ, МАЗ у складі 6 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 11:23 рятувальники прибули на місце події. Розвідка виявила, що горять дві господарчі будівлі: одна розміром 7х4 горить повністю по всій площі 28 кв. м., у середній будівлі облаштована лазня площею 11х4, горить дах по всій площі 44 кв. м. На даху складене сіно. О 11:32 робота ланки ГДЗС у складі 3 осіб, о 12:06 на місце прибуло відділення 23-ї ДПРЧ, МАЗ у складі 4 осіб. Прибув резервний караул у складі 3 осіб.

О 12:10 дозаправка водою двох АЦ 27-ї ДПРЧ. Локалізували загоряння о 12:17 на загальній площі 72 кв. м., а ліквідували о 13:31 на тій самій площі. Вогонь знищив будівлю площею 28 кв. м., лазню площею 14 кв. м., сіно, дах будівлі на площі 44 кв. м. Врятовано житловий будинок та 5 тонн зерна. Причини та збитки загоряння встановлюються. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 26 листопада у Переяславі загорівся перестінок у житловому будинку. Деталі – за посиланням.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору