ЖИТТЯ

ДТП, крадіжка та побиття: як минуло 2 грудня для поліції Переяслава

Як минуло 2 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:21. Довга Гребля (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом тижня у його гаражі зламали замок та викрали особисті речі. Зібрано матеріали, проводиться перевірка.

11:14. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки шахраї зняли 4 тисячі 900 гривень, а  згодом ще 3 тисячі 850 гривень. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:42. Вовчків (Переяславська ТГ). Повідомили, що невідоме авто в’їхало у огорожу та пошкодило її. Проводиться перевірка.

17:56. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Infiniti та фурою. Заявниця не може вийти з авто, бо притиснуті двері. Від допомоги ДСНС відмовилась. Учасники ДТП склали європротокол.

21:19. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що побили його 17-річного сина. Інформація перевіряється.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік хотів орендувати квартиру, а втратив тисячу гривень. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору