ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте кисіль із гарбузом та яблуками

Гарбузово-яблучний кисіль – це корисний та смачний напій. Спробуйте приготувати.

Ароматний, поживний і корисний кисіль припаде до смаку кожному. Варити його потрібно на основі гарбуза та яблук. Приготування цього напою не займає багато часу. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 л води
  • 500 г гарабуза
  • 3 яблука
  • 250 г цукру
  • 4 ст. л. крохмалю

Приготування:

  1. Гарбуз і яблука помийте, почистіть і наріжте шматочками. Закип’ятіть 1,5 л води і покладіть у неї підготовлені шматочки.
  2. Варіть до м’якості, приблизно 15-20 хвилин. Дайте трішки охолонути, потім подрібніть занурювальним блендером. Додайте цукор і доведіть до кипіння.
  3. Крохмаль розведіть у 500 мл холодної води і влийте у киплячий відвар, ретельно перемішуючи. Знову доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
  4. Подавайте охолодженим.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору