Гарбузово-яблучний кисіль – це корисний та смачний напій. Спробуйте приготувати.
Ароматний, поживний і корисний кисіль припаде до смаку кожному. Варити його потрібно на основі гарбуза та яблук. Приготування цього напою не займає багато часу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 л води
- 500 г гарабуза
- 3 яблука
- 250 г цукру
- 4 ст. л. крохмалю
Приготування:
- Гарбуз і яблука помийте, почистіть і наріжте шматочками. Закип’ятіть 1,5 л води і покладіть у неї підготовлені шматочки.
- Варіть до м’якості, приблизно 15-20 хвилин. Дайте трішки охолонути, потім подрібніть занурювальним блендером. Додайте цукор і доведіть до кипіння.
- Крохмаль розведіть у 500 мл холодної води і влийте у киплячий відвар, ретельно перемішуючи. Знову доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
- Подавайте охолодженим.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.