ЖИТТЯ

Караоке в укритті, “Hello Sesia” та благодійний вечір: як провести найближчі дні у Переяславі

У Переяславі цього тижня влаштують кілька цікавих заходів. Куди можна сходити?

Цього тижня у Переяславі проведуть цікаві заходи для дорослих та дітей. Разом з дітлахами ви матимете змогу завітати на театралізоване дійство “Викрадений місяць”. Студенти ж можуть відволіктися від буднів та навчання на “Hello Sesia” або ж поспівати в караоке в укритті. Також у нашому місті відбудеться благодійний вечір. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО “ВИКРАДЕНИЙ МІСЯЦЬ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 6 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі для дітей покажуть чарівну виставу “Викрадений місяць” до Дня Святого Миколая.

“КАРАОКЕ В УКРИТТІ”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, укриття під корпусом №1

Коли: 6 грудня, 18:00

Ціна: безкоштовно

У День Святого Миколая усіх охочих запрошують на “Караоке в укритті”. Приходьте, аби стартувати зимові свята у гарній компанії, зарядитися новорічним та різдвяним настроєм у гарному колі. На вас чекає можливість заспівати найкращі та улюблені пісні, які вийшли у 2023 році, а також зимові, новорічні та різдвяні хіти, які ви точно знаєте та любите.

“HELLO SESIA”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (другий корпус)

Коли: 7 грудня, 18:00

Ціна: безкоштовно

У переяславському університеті з нагоди закінчення навчального семестру та початку сесії організовують головну студентську подію грудня “Hello Sesia”. Захід реалізується в рамках грантової програми “Тримай”, що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР

Де: Переяслав, вулиця Магдебурзького права, 23 (банкетний зал “Fenix”)

Коли: 8 грудня, 18:00

Ціна: вхід – донат 300 гривень, за попереднім бронюванням за тел.: (063)533-16-91, (097)181-78-81

Унікальна подія грудня у Переяславі. У банкетному залі “Fenix” відбудеться благодійний вечір “В єдності наша сила” на підтримку команди волонтерів “Нескорені”, які займаються виробництвом страв швидкого приготування для військових. У програмі: виступ саксофоніста Олександра Паращака, виконавців Олександра Максименка, Юлії Шинкар, Владислава Брика, виставка-продаж виробів народних умільців Переяславщини, фуршет, дегустація вин, лотерея.

Нагадаємо, що 5 грудня у Переяславі показали театралізоване дійство “Викрадений місяць”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору