ЖИТТЯ

У Переяславі показали “Викрадений місяць”: зібралася повна зала дітей

У Переяславі для дітей показали театралізоване дійство “Викрадений місяць”. Чим дивували малечу?

5 грудня у другому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв для дітей показали театралізоване дійство “Викрадений місяць”. Повна зала малечі зібралася, аби поринути у магію Дня Святого Миколая. Артисти ж подарували їм незабутні емоції, враження та трішки віри у диво. Завітати на захід можна було всім охочим безкоштовно. 6 грудня о 15:00 виставу покажуть ще раз. Про це повідомляє Інформатор.

Зал та сцену прикрасили тематичними зимовими декораціями, різнокольоровими вогниками, ліхтариками та ялинками, що додавало святкового настрою. Головна ідея історії полягала у тому, що злодії Ожеледиця, Нежить та Кучугур вирішили зіпсувати дітям свято та викрали місяць, аби Миколай не знайшов дорогу до них і не подарував всім подарунки. Напруженим виявився весь сюжет, адже діти переймалися, чи буде ж зіпсоване свято, чи все переможе добро. Проте помічники Миколая зима, сніг, бешкетниця, білочки, рахівник зірок знайшли викрадачів, забрали у них місяць та повернули на небо, чим врятували свято.

Протягом усього дійства з дітьми всіляко взаємодіяли, розважали танцями, піснями та кульками, які кидали у натовп. Наприкінці ж у залі з’явився той, заради кого всі зібралися – Святий Миколай. Він привітав дітлахів із прийдешніми святами, пообіцяв, що всі отримають подарунки та разом з присутніми заспівав святкову пісню.

Ожеледиця та Нежить

Театралізоване дійство “Викрадений місяць” тривало годину

Дітей розважали танцями та піснями

Злодії Ожеледиця, Нежить та Кучугур вирішили зіпсувати дітям свято та викрали місяць

Маленькі білочки

Наприкінці дійства до присутніх вийшов Святий Миколай

Вистава подарувала дітям багато емоцій та вражень

Святий Миколай привітав усіх з прийдешніми святами

У залі зібралося багато діток

Нагадаємо, що 1 грудня у Переяславі встановили новорічну ялинку. Деталі – тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору