ЖИТТЯ

Переплутав Пирятин із Переяславом: водій підприємства заїхав не туди, керівник викликав поліцію

Як минули 3 та 4 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 та 4 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

3 грудня, 11:52. Семенівка (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що пів року тому здала своє авто Volkswagen Sharan у ремонт. Однак майстер досі його не повернув. Тепер же вона знайшла свою автівку, частково розібрану на запчастини. За цією справою правоохоронці відібрали матеріали, провели огляд місця події та допитали свідків.

4 грудня, 9:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що на сайті ОЛХ хотіла придбати ламінат. Зробила передоплату 500 гривень, проте товар не отримала, а “продавець” не виходить на зв’язок. За цим фактом триває перевірка.

10:29. Переяслав. Заявник сповістив, що водій, який виїхав у відрядження з Черкас до Пирятина (Полтавська область) на автомобілі підприємства DAF, зараз перебуває у Переяславі та не виходить на зв’язок. Про це він дізнався за Gps-трекером. Зрештою стало відомо, що водій сплутав міста й у нього зламався телефон.

15:10. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось перерахував з його картки 10 тисяч 828 гривень за послуги доставки, які він не замовляв. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Циблях (Циблівська ТГ), Строкові (Студениківська ТГ), Ковалині (Дівичківська ТГ) та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 3 грудня на Переяславщині автомобіль злетів у кювет та розбився. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору