ЖИТТЯ

“Різочки отримують неслухняні діти та ті, що слухають російську музику”: ексклюзивне інтерв’ю святого Миколая для Інформатора

До редакції Інформатора завітав святий Миколай. Розповів про себе трішки більше.

Після переходу Православної церкви України на новоюліанський календар змінилися дати багатьох релігійних свят. Зміни стосуються і чи не найулюбленішого свята дітей – Дня святого Миколая. Цьогоріч Чудотворець вітає малечу 6 грудня, а не 19-го, як було раніше. Попри плідний графік, Миколай завітав до редакції Інформатора, аби відповісти на запитання нашої журналістки.

– Який найдивніший подарунок ви дарували?

– Як таких найдивніших подарунків не пригадую, але знаю, що з часом змінюються уподобання дітей. Раніше було більше таких подарунків, як машинки, різні іграшки, а зараз дітки хочуть інших подарунків. Ми розуміємо яких: телефони, планшети, ноутбуки.

– Які подарунки просять найчастіше?

– Побажання дітей бувають різні: щоб була наша перемога, щоб зброї було якнайбільше, хаймарсів, ну і щоб путін здох. Як-то кажуть, вустами дітей говорить істина. І ми впевнені, що бажання наших діток обов’язково здійсняться. Ось тому цього літа ми будемо відпочивати на березі нашого українського Криму.

– Чи бувало таке, що діти прокидалися, коли ви приносили подарунки?

– Місія Миколая – бути непомітним. Думаю, що мені це вдається. Діти намагаються мене спіймати, але їм це ще не вдалося.

– За що ви даєте різочки? Чи кладете подарунки поганим дітям?

– Різочки отримують неслухняні та нечемні діти. А також ті, які дивляться мультики і слухають музику російською мовою.

– Про який подарунок мріє Миколай?

– Я, як і всі, мрію про один-єдиний подарунок – якнайшвидшої перемоги, яка обов’язково буде.

– Яку музику ви слухаєте?

– Звичайно, слухаю музику українських виконавців. Нещодавно побував на концерті переяславського гурту “Драбадан”, і він мені сподобався.

– У кого вірить святий Миколай?

– Я вірю у кожного українця. Але найбільше – у підростаюче покоління, яке змінить наше майбутнє на краще.

– Що ви побажаєте жителям Переяслава?

– Найперше, що я бажаю жителям Переяслава і всім-всім українцям, – міцного здоров’я, бережіть себе, своїх рідних та близьких. Вірте та допомагайте ЗСУ. І все буде добре. Все буде Україна.

Нагадаємо, що у Переяславі для дітей показали театралізоване дійство “Викрадений місяць”. Чим дивували малечу, дізнавайтеся за посиланням.

Валерія Бобровська

Відео: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору