ЖИТТЯ

Благодійні концерти до Дня ЗСУ, смаколики та амуніція : як у Переяславі допомагають захисникам

У Переяславі дорослі та діти допомагають військовим. Готують подарунки, смаколики та все необхідне на фронт.

У Переяславі активно допомагають нашим захисникам. Волонтери, учні, вчителі, місцеві жителі та небайдужі люди організовують збори на різні потреби на фронт для підтримки Збройних сил України. Цього тижня передавали багато подарунків до Дня Збройних Сил України та Святого Миколая. Як у місті допомагають наближати перемогу, розповідає Інформатор.

6 грудня вихованці Переяславського БХТДЮМ привітали з Днем Збройних Сил України роту охорони Переяславської ТГ. Свої виступи дарували артисти акробатично-хореографічної студії “Фантазія”, студії сучасного танцю “Шоколад” та вокальної студії “Акорд”. Ведучою заходу була Марія Маркович. “Своїми мистецькими композиціями дякували військовослужбовцям за вірність українському народу, бажали їм сили, мужності та Божої опіки. Ви – у наших думках, ви – у наших серцях, ви – у творчості й успіхах наших!”, – зауважили на сторінці.

Бійці 53 ОМБР імені Володимира Мономаха, 2-го стрілецького батальйону 3-ої стрілецької роти отримали подарунки та смаколики від ліцеїв імені Володимира Мономаха та Івана Мазепи, клубу “ТАЙФУН”, які їм привезли волонтери на чолі з Інною Марченко. “Дякуємо безмежно Вам за те що допомагаєте, підтримуєте та й звісно ж пестите домашніми власноруч приготовленими смаколиками”, – написали воїни.

Волонтерською організацією ГО “4.5.0. Переслав” були передані гостинці, подарунки, тепловізор та прилад нічного бачення воїнам 47 бригади “МАҐУРА,” яка тримає рубежі, і безжально нищить ворога на Авдіївському напрямку. “Хочу подякувати садочку “Любавонька”, за донат в 3200 гривень, також Дем’янецькому старостату за проведений благодійний концерт, на якому зібрали 5300 грн. Пастору Церкви “Оселя Благодаті” Ігорю, за надані кошти в сумі 2000 гривень, мамі моєї знайомої Оксані Зиновьевій за надані 1000 гривень, Тетяні Кіскіній, Сергею Дикому, Kateryna Torgersen 50 євро, а також, нашим Канадським благодійникам, які перерахували значну суму, яка допомогла придбати дані прилади.

Величезна подяка викладачам, вихователям, батькам і діткам з садочку “Любавонька” та Переяславському академічного ліцею імені Мазепи, а саме 6-а класу на чолі з класним керівником Людмилою Данилко за чудові посилочки для наших козаків. Ви мега круті. Також дякую прихожанам “Оселі Благодаті”, за смачну домашню випічку, пахла на всю машину)”, – написав волонтер Руслан Стародуб.

Нагадаємо, що на Авдіївському напрямку за добу українські захисники відбили 34 ворожі атаки. Зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Фото: Facebook-сторінки Переяславського БХТДЮМ, Дмитра Дриги та Руслана Стародуба

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору