ЖИТТЯ

“Долучаємось творити добро своїми руками”: як жителі Переяславщини можуть допомогти військовим

На Переяславщині збирають допомогу військовим. Що потрібно?

На Переяславщині волонтери збирають на потреби військових. Найактуальніше – автівки для фронту, продукти харчування та кришечки від пляшок в обмін на кошти для протезування воїнів. Долучитися можуть всі охочі. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Волонтерка Інна Марченко повідомила про терміновий збір коштів на продукти харчування для військових. Потрібна “Мівіна”, кава, печиво, чай та бутильована вода. Збір триватиме до 5 жовтня, 17:00.

Звертайтеся за номером 093 – 571 – 02 36

Кошти можна перерахувати на картку: 5375 4115 0950 7823

ЗБІР НА АВТО

Волонтер Максим Левченко збирає кошти на купівлю автівки Hyundai Terracan для одного з підрозділів звягельської 30-ої ОМБ імені князя Костянтина Острозького. Завершиться він 9 жовтня.

“Автівка, яка вже зарекомендувала себе на Сході завдяки своїй прохідності та маневреності приїде на фронт уже в жовтні. До мети, за попередніми підрахунками, залишається зібрати 20 000 гривень. Віримо, що ви не залишитесь байдужими і допоможете довести нашу спільну справу до завершення” – написав Максим.

Допомогти можна перерахувавши гроші на такі рахунки:

  • Монобанку
  • Моно: 5375 4112 0771 3731
  • ПриватБанк: 5363 5420 6005 9707
  • PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

ЗБІР ПЛАСТИКОВИХ КРИШЕЧОК 

Жителька Переяславщини Валентина Назаренко повідомила у Facebook про збір кришечок від пластикових пляшок для протезування військових. Зазначила, що здаючи пластикові кришечки на переробку для повторного використання охочі роблять подвійну добру справу: зменшують обсяг отруйного сміття та допомагають мужнім воїнам отримати необхідне протезування.

Місце збору: перший поверх приміщення Циблівської сільської ради.

“Якщо кожен із нас щодня кине до контейнера бодай одну кришечку, то за місяць зберемо кошти на один протез для воїна. Долучаємось творити добро своїми руками”, – написала вона.

Нагадаємо, за добу понад 140 населених пунктів України опинилися під артилерійським вогнем. Зведення Генштабу ЗСУ за 5 жовтня читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору