ЖИТТЯ

Шахрайство, наркотики та ДТП: як минуло 4 жовтня для поліції Переяслава

Як минуло 4 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:29. Лецьки (Циблівська ТГ). Під час проведення обшуку, правоохоронці виявили у чоловіка 26,63 грамів канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:14. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що зникла її 18-річна донька, яка навчається і проживає у Києві. Останній раз дівчина виходила на зв’язок два тижні тому. Матеріали направлять до Дніпровського УП Києва.

16:14. Переяслав. Чоловік повідомив, що невідома особа надіслала від його імені посилку в Донецьку область. Заявник звернувся з метою інформування.

16:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що викрали її спортивний велосипед TopRider. За цим фактом триває перевірка.

17:44. Дениси (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що трактори оприскують поля і від цього гинуть бджоли на пасіці. Припускає, що збитки можуть становити мільйони гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

20:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Toyota та Renault. Зрештою водії склали європротокол та розібрались у ситуації самостійно.

21:28. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що перерахував 5 тисяч 500 гривень за дрова і не отримав їх. Інформація перевіряється.

21:33. Переяслав. Жінка повідомила, що замовила через інтернет меблі, сплатила тисячу гривень передоплати та не отримала їх. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 3 жовтня на Переяславщині чоловік заплатив 31 тисячу гривень за виготовлення могильного пам’ятника, але не отримав його. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору