ЖИТТЯ

У Переяславі авто на літній гумі в’їхало в електроопору, злетіло у кювет та перекинулося

У Переяславі сталась ДТП. Автомобіль в’їхав в електроопору, злетів у кювет та перекинувся. 

8 грудня близько 10:30 у Переяславі на вулиці Золотоніське шосе вантажівка Mercedes-Benz Vario в’їхала в електроопору, злетіла в кювет та перекинулася. Діставати автомобіль допомагали рятувальники ДСНС. Про це з місця події повідомляє Інформатор.

За попередніми даними від працівників поліції, водій їхав на авто Mercedes на літній гумі, не врахував дорожньої обстановки, погодні умови, того, що була слизька дорога, й не впорався з керуванням. Внаслідок цього автомобіль почало “заносити”, він в’їхав в електроопору, злетів у кювет та перекинувся. У автівки пошкодився кузов. Ніхто не постраждав.

На місці події працювали електрики, які знеструмили дроти електроопори. Також були два патрульні автомобілі поліції та одне відділення 27-ї ДПРЧ. Рятувальники за допомогою тросу за 20 хвилин після прибуття дістали автівку з кювету. У цей час правоохоронці регулювали рух автомобілів з обох напрямків.

За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 6 грудня у Переяславі через ожеледицю автобус перекрив дорогу, його буксирували рятувальники. Деталі – тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору