ЖИТТЯ

На Переяславщині п’яний водій збив 62-річну жінку

Як минуло 9 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 9 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:37. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки “Ощадбанку” було перераховано 16 тисяч гривень на невідому картку іншого банку. За цим фактом проводиться перевірка.

10:56. Садове товариство “Козинці” (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що біля лісу невідомі зрубали вісім сосен. Правоохоронці зібрали матеріали, проводиться перевірка.

14:05. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Skoda Superb та Honda Accord. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:20. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що протягом двох тижнів з його подвір’я викопали декоративну, півтораметрову ялинку. Зібрано матеріали, проводиться перевірка.

16:53. Циблі (Циблівська ТГ). Повідомили, що водій авто, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння збив 62-річну жінку. Лікарі виявили у потерпілої забій тильної поверхні лівої стопи. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протоколи за статтею 124 , ч. 4 статті 122 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

10 грудня, 0:10. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка, який перебуває у розшуку Бориспільським РТЦК та СП. Йому виписали повістку.

6:51. Дівички (Дівичківська ТГ). Повідомили, що сталась ДТП між авто Opel Astra та Ford Transit. Учасники склали європротокол.

Нагадаємо, що 8 грудня на Переяславщині у чоловіка з банківської картки зняли понад 26 тисяч гривень за інтернет-покупку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору