ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка з банківської картки зняли понад 26 тисяч гривень за інтернет-покупку

Як минуло 8 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Nissan Navara та Hummer. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:54. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що хтось з її картки хтось зняв 15 тисяч гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

19:06. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його картки зняли 26 тисяч 217 гривень 23 копійки за інтернет покупку. За цим фактом триває перевірка.

20:13. Переяслав. Заявник повідомив, що біля під’їзду невідомі підпалили шини та зробили “коктейль молотова”. Інформація не підтвердилась.

20:43. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у ресторані чоловік розмахує предметом схожим на пістолет. Як з’ясувалося, зброя була іграшковою.

21:10. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 6 тисяч 350 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) дві в Переяславі та одну у Вінинцях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 8 грудня у Переяславі авто на літній гумі в’їхало в електроопору, злетіло у кювет та перекинулося. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору