ЖИТТЯ

Громадяни 2007 року народження мають прибути до військкомату в Переяславі для приписки до призовної дільниці

Громадяни 2007 року народження мають прибути до військкомату задля приписки до призовної дільниці. Наказ начальника ТЦК та СП.

На Переяславщині громадяни 2007 року народження у січні-березні 2024 року мають з’явитися до першого відділу Бориспільського РТЦК та СП для проходження комісії з питань приписки. Про це Інформатору повідомили у військкоматі.

“Згідно Наказу начальника Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 05.12.2023 року №721 “Про організацію та проведення приписки до призовної дільниці громадян України 2007 року народження”, громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути згідно “Розрахунку явки громадян 2007 року народження” для проходження комісії з питань приписки в січні-березні 2024 року до першого відділу Бориспільського РТЦК та СП у визначений для них час за адресою: м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького, 84, тел. (04567)5-13-45″, – йдеться в оголошенні за підписом начальника першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Руслана Гібелінди.

Зазначимо, що згідно зі статтею 14 Закону України “Про загальний військовий обов’язок та військову службу”, приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться для взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей. До призовних дільниць щороку протягом січня-березня приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

Нагадаємо, що за тиждень українські військові знищили 7 тисяч окупантів та 75 танків. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору