ЖИТТЯ

Як цікаво та корисно розпочати тиждень у Переяславі: афіша заходів

У Переяславі цього тижня влаштують кілька цікавих заходів. Куди можна сходити?

На початку цього тижня у Переяславі проведуть цікаві заходи. Всі охочі мають змогу відвідати презентацію дідухів, “Урок непосидючості” від Максима Левченка та майстер-клас із нейрографіки “Карта бажань”. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ВИСТАВКА ДІДУХІВ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 11 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі презентують виставку творчих робіт, а саме дідухів. Дідух – це українська різдвяна прикраса з колосків, символ урожаю, добробуту, багатства. Має вигляд вертикального поставленого снопа, що складається з найкращого збіжжя, може прикрашатися кольоровими нитками, стрічками, квітами, плодами.

“УРОК НЕПОСИДЮЧОСТІ”

Де: Переяславський ліцей імені Володимира Мономаха

Коли: 12 грудня, час повідомлять згодом на Facebook-сторінці молодіжного простору “Зустріч”

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує на “Урок непосидючості” від Максима Левченка. З нагоди 10-річчя життя і діяльності в Переяславі він хоче розповісти про свій досвід молодим переяславцям і спробувати надихнути їх до активності і непосидючості, яка здатна змінювати наше місто і країну на краще.

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ НЕЙРОГРАФІКИ “КАРТА БАЖАНЬ”

Де: Молодіжний простір “Зустріч”

Коли: 13 грудня, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Тренерка Альона Іващенко проведе майстер-клас із нейрографіки під назвою “Карта бажань”. “На заході ми поринемо в наші бажання, насолодимося теплою затишною атмосферою та запустимо чарівний час втілення мрій”, – зазначають організатори. Карта бажань – це потужний енергетичний інструмент для здійснення найзаповітніших мрій і реалізації найкрутіших цілей в новому 2024 році.

Нагадаємо, що днями в Переяславі провели урочистості до Дня Збройних сил України. Грав оркестр та нагороджували військових. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору