ЖИТТЯ

Росіяни атакували Київщину 8 балістичними ракетами: які наслідки

Російські війська завдали по Київщині балістичної атаки. Які наслідки?

У ніч на 11 грудня російські війська випустили з окупованого Криму 18 ударних безпілотників Shahed-136/131 по Україні. Всі їх збили сили ППО, більшість – на Миколаївщині. А близько 4-ї ранку з північного напрямку вдарили по Київщині 8 балістичними ракетами (їхній тип уточнюється). Усі їх знищили підрозділи повітряного командування “Центр”. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що падіння уламків зафіксували у Дарницькому районі столиці. Травми отримали четверо жителів Бортничів. У чоловіка 1992 р.н. – осколкове поранення ніг, у трьох жінок 1963, 1990 та 1992 р.н. – гостра реакція на стрес. Усім їм надали допомогу на місці.

У Київській області влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксували. В одній з громад уламки впали на подвір’я приватного будинку. Пошкодили паркан та будівлю. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації. Наслідки ракетної атаки уточнюють.

Нагадаємо, що 8 грудня російські війська випустили по території України 19 крилатих ракет. Які були наслідки, дізнавайтесь за посиланням.

Фото: КМВА

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору