ЖИТТЯ

“Кожна гривня наблизить їх до цілі”: як жителі Переяславщини можуть допомогти військовим

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі небайдужі збирають гроші на потреби захисників. Зокрема, на автомобіль на фронт, баночки для продуктів та ремонту авто, що потрапило під ворожий обстріл. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА РЕМОНТ АВТО

Переяславець Данило Овсяницький разом із своїм підрозділом 15-го мобільного прикордонного підрозділу “Сталевий кордон” збирають кошти на ремонт авто, яке постраждало внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання. Потрібно зібрати 50 тисяч гривень.

Долучитися до збору можна перерахувавши кошти на Монобанку

ЗБІР НА АВТО ДЛЯ ВИКОНАННЯ БОЙОВИХ ЗАВДАНЬ

Жителька Переяслава Анна Орел збирає кошти на автомобіль для свого брата військового та його 30-ої окремої механізованої бригади, що зараз захищає Україну на Куп’янському напрямку. Потрібно зібрати 160 тисяч гривень. “Кожна гривня наблизить їх до цілі”, – написала Анна.

Долучитися до збору можна перерахувавши гроші на картку 5375 4112 1067 4250.

ЗБІР БАНОЧОК ДЛЯ ФАСУВАННЯ ПРОДУКТІВ ВІЙСЬКОВИМ

Переяславка Мар’яна Волошина повідомила про збір баночок з-під дитячого харчування для фасування меду з горішками, які відправлять військовослужбовцям.

Місце збору: Святоєфремівський храм, що на території лікарні. З 9:00 до 12:00.

Нагадаємо, що за добу на фронті було 120 бойових зіткнень. Повне зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору