ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка повідомила поліції, що четверо підлітків побили її матір

Як минуло 13 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:25. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що чоловік погрожував випустити на нього своїх собак. За цим фактом поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:11. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось зламав її акаунт у Viber та від її імені просить у знайомих 10 тисяч гривень. Звернулась для інформування.

19:27. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що четверо підлітків побили її матір. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

19:33. Переяслав. Заявниця сповістила, що шахраї зламали сторінку її чоловіка у Viber та пишуть його знайомим, аби позичили 10-12 тисяч гривень. Звернулась для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Малій Каратулі (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 12 грудня на Переяславщині у кабінеті компанії зв’язку викрали акумулятори. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору