ЖИТТЯ

На Переяславщині у кабінеті компанії зв’язку викрали акумулятори

Як минуло 12 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:23. Переяслав. Чоловік поскаржився, що на початку березня 2022 року його дружина із сином виїхали за кордон, тепер вона не дає спілкуватися з ним. За цим фактом триває перевірка.

12:46. Переяслав. Жінка повідомила, що кілька днів тому через Facebook замовила взуття та надіслала оплату 510 гривень. Досі товар так і не отримала. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

16:33. Переяслав. Заявник повідомив, що у квартирі, де він працював, викрали інструменти – лазерний рівень, болгарку та шуруповерт. Запідозрив свого колегу. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

22:17. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом дня хтось проник до будинку через вікно та обікрав його. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

13 грудня, 6:00. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник сповістив, що хтось проник до кабінету компанії зв’язку Lifecell та викрав акумулятори. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Леляках (Студениківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 10 грудня на Переяславщині у полі виявили труп чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору