ЖИТТЯ

На Переяславщині у полі виявили труп чоловіка

Як минуло 10 та 11 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 та 11 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10 грудня, 8:51. Переяслав. Надійшло повідомлення, що вночі хтось намагався потрапити до будки оператора газонаповнювальної станції. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:07. Переяслав. На автостанції правоохоронці виявили чоловіка 1986 р.н., якого розшукує Бориспільський РТЦК та СП. Про це повідомили ініціатора розшуку. На місце прибув відповідальний із військкомату та повторно виписав повістку.

10:32. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2107. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11 грудня, 8:18. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Renault та Toyota. Ніхто не постраждав. У ситуації водії розібралися самостійно.

9:17. Соснова (Студениківська ТГ). Повідомили, що у полі виявили тіло 67-річного чоловіка без видимих ознак насильницької смерті. Він працював сторожем на підприємстві, доглядав за технікою в полі. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) із поміткою “нещасний випадок”.

13:09. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що в неї викрали 11 тисяч 796 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

16:48. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Kia та Renault Megane. Ніхто не постраждав. У ситуації розібралися самостійно.

21:29. Переяслав. Жінка повідомила, що неповнолітній хлопець влучив сніжкою в шию її доньки 2009 р.н. За цим фактом проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотирі смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Лецьках (Циблівська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 9 грудня на Переяславщині п’яний водій збив 62-річну жінку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору