ЖИТТЯ

На Київщині вдень під час повітряної тривоги збили один “Кинджал”

Росіяни вчергове атакували балістикою. На Київщині збили одну ракету.

14 грудня станом на 21:00 у Київській області п’ять разів оголошували повітряну тривогу. Під час однієї із них після 14:00 в регіоні зенітний ракетний підрозділ Повітряних сил збив аеробалістичну ракету Х-47М2 “Кинджал”. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ, передає Інформатор.

Загалом під час цієї атаки росіяни запустили з повітряного простору Тульської області у напрямку Києва та Старокостянтинова Хмельницької області три “Кинджали”. “Близько 14:15 було здійснено пуски ракет. Прильоти в район Старокостянтинова вже о 14.20. Від моменту оголошення повітряної тривоги до прильотів в центральній Україні минуло усього 10 хвилин. Про наслідки влучань/не влучань ворожих ракет в Хмельницькій області, звісно, не коментуємо”, – йдеться у повідомленні Повітряних сил.

“Ворог не зупиняється й атакує Київщину ракетами. Постраждалих немає. Влучань в об’єкти цивільної інфраструктури, падіння уламків від збитих цілей не зафіксовано. Інформація перевіряється”, – повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, що 13 грудня росіяни завдали балістичної атаки по Києву. Які були наслідки – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору