ЖИТТЯ

У Переяславі з укриття дитсадка викрали речі та влаштували там безлад

Як минуло 14 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:25. Переяслав. Заявниця повідомила, що вночі з укриття дитсадка викрали речі та влаштували там безлад. Запідозрила місцевих підлітків. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

9:46. Переяслав. Чоловік поскаржився, що сусіди зверху залишили після ремонту мотузку, яка під час вітру стукає йому у вікно. Це повідомлення поліціянти не розглядали.

15:04. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до лікарні доставили неповнолітнього хлопця з Горбанів (Ташанська ТГ) зі струсом головного мозку. Його побив однокласник. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

16:41. Переяслав. Заявник сповістив, що біля ринку “Альта” двоє чоловіків неадекватно поводяться: бігають вулицею, розмахують руками, кричать та кидаються під автівки. Ситуацію мирно вирішили на місці події.

20:09. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на заводі на робочому місці виявили мертвого 63-річного працівника. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) із поміткою “природня смерть”.

15 грудня, 3:17. Переяслав. Поліції повідомили, що у місті незаконно працюють ігрові автомати. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Довгій Греблі (Переяславська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 13 грудня на Переяславщині жінка повідомила поліції, що четверо підлітків побили її матір. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору