ЖИТТЯ

На Київщині вночі 16 грудня працювала ППО: росіяни атакували дронами

Росіяни атакували Україну з повітря. На Київщині працювала ППО.

У ніч на 16 грудня російські війська атакували територію України дронами-камікадзе з трьох напрямків – Приморсько-Ахтарськ, Сеща, Курськ – РФ. Випустили 31 БпЛА Shahed-136/131, які спрямували у різні регіони. Сили ППО збили 30 безпілотників. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що повітряна тривога тривала майже п’ять годин. В регіоні працювали сили ППО. Влучань та пошкоджень критичної та цивільної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих немає.

“Після трьох днів балістичних загроз, ворог знов кинув на столицю баражуючі боєприпаси “Shahed”. БпЛА атакували групами, хвилями і з різних напрямків. Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені. Внаслідок роботи ППО та падіння уламків в місті ніхто не постраждав”, – повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Нагадаємо, що за минулу добу понад 130 населених пунктів України опинилися під артилерійським вогнем. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору