ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка прийшла робити укол сусіду та виявила його мертвим

Як минуло 15 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у сервісному центрі виявили ухилянта 1995 р.н. Його доставили до військкомату, вручили повістку та склали адміністративний протокол за статтею 210 (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку).

09:51. Ковалин (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що прийшла робити укол сусіду, який хворів, та виявила його мертвим у спальні на ліжку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) з поміткою “природня смерть”.

10:12. Переяслав. На блокпосту поліціянти зупинили чоловіка 1986 р.н, який розшукується Броварським РТЦК. Він отримав повістку.

23:24. Переяслав. Чоловік повідомив, що його знайомий, з яким він відпочивав, попросив телефон та не повернув. За цим фактом триває перевірка.

23:34. Переяслав. Заявник повідомив, що йому телефонували з декількох номерів та представились працівниками банку, після чого у нього з двох карток зняли 4000 та 2415 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

23:45. Переяслав. Заявниця сповістила, що хтось з її картки зняв 13 тисяч гривень та з банківського рахунку 3200 гривень. За цим фактом триває перевірка.

16 грудня. 01:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на заправці жінка та чоловік в стані алкогольного сп’яніння вчинили бійку та погрожували ножем. Відомо, що інформація не підтвердилася, в ситуації розібралися мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Строковій (Студениківська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 14 грудня у Переяславі з укриття дитсадка викрали речі та влаштували там безлад. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору