ЖИТТЯ

Юні танцюристи з Переяслава посіли призові місця на обласному фестивалі хореографії

Юні танцюристи з Переяслава посіли призові місця на обласному фестивалі хореографії. Які результати?

9 грудня у місті Васильків відбувся фінальний етап обласного фестивалю хореографії “FreshDance”, який проводив КЗ КОР “Центр творчості дітей та юнацтва Київщини”. У ньому взяли участь і танцюристи Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславського БХТДЮМ, передає Інформатор.

У повідомленні зазначили, що за призові місця змагалися 29 хореографічних колективів, які показували свою майстерність у різних номінаціях та вікових категоріях.

Юні танцюристи Переяславського БХТДЮМ вибороли такі місця:

  • у номінації “Народна стилізація” 2 місце посіли акробатично-хореографічна студія “Фантазія” (керівник Тетяна Ковшун) з композицією “Мольфарки” та студія сучасного танцю “Шоколад” (керівник Анна Мукоїда) з композицєю “Вечорниці”;
  • у номінації “Сучасний танець різних напрямів” 2 місце зайняли представники студії сучасного танцю “Шоколад” (керівник Анна Мукоїда) з композицією “SloMo”;
  • у номінації “Бальний танець” 2 місце посіла студія бальних танців “Dance Life” (керівник Олександр Яночок) з композицією “Танго”.

Нагадаємо, що у “Дії” українці оберуть ще одного фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024. Деталі – тут.

Фото: Переяславський БХТДЮМ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору