ЖИТТЯ

Ухилянти від призову, наркотики та крадіжка: як минуло 16 грудня для поліції Переяслава

Як минуло 16 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:40. Переяслав. Правоохоронцям повідомили, що для складання іспитів у місті Києві звернувся чоловік 1996 р. н., якого розшукує Бориспільський РТЦК та СП. Повідомлено ініціатора розшуку.

13:12. Переяслав. Поліціянти зупинили чоловіка 1999 р. н., який розшукується місцевим ТЦК. Його доставили до військкомату.

13:21. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом пів року з його будинку викрали особисті речі. До помешкання проникли через вікно. Зібрано матеріали, проводиться перевірка.

20:05. Студеники (Студениківська ТГ). Під час відпрацювання правоохоронцями, проводячи перевірку, чоловік 1974 р. н. повідомив, що має при собі заборонену наркотичну речовину для власного вжитку. За попередніми даними, це 5 грамів коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17 грудня, 1:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідома особа жіночої статі нанесла їй удар з ноги у живіт. У неї – забій передньої черевної стінки та підозра на алкогольне сп’яніння. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводиться перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 16 грудня на Переяславщині жінка прийшла робити укол сусіду та виявила його мертвим. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору