ЖИТТЯ

Погода на 19 грудня: у Переяславі буде 6 градусів тепла

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 4 градуси тепла.

У вівторок, 19 грудня, у Переяславі буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та ввечері – 4 градуси тепла. Максимальна вдень – 6 градусів тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 83 та 97 відсотками протягом доби. Тривалість дня 19 грудня – 8 годин 4 хвилини. Завтра день буде таким самим за тривалістю, як і сьогоднішній. Світанок настане о 7:47, а захід – о 15:55.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1989 році – 10,7 градуса тепла, а найнижчу в 1994-му – 19,6 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 19 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через пів року – 19 червня – мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. У цей час селяни святкували становлення санного шляху по снігу і льоду.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору