ЖИТТЯ

Розпочався чемпіонат Переяславщини з футзалу: які результати першого туру

У чемпіонаті Переяславщини з футзалу беруть участь 10 команд. Які результати першого туру?

17 грудня розпочався традиційний зимовий чемпіонат Переяславщини з футзалу. У ньому беруть участь 10 команд: 5 у вищій лізі та стільки ж у першій. Гратимуть у два кола щонеділі в університетському спортзалі. Саме Університет Григорія Сковороди в Переяславі й організовує турнір. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку “Футзальна ліга Переяславщини”.

У вищій лізі в першому турі “Матадор-Університет” розгромив “Переяслав” 10:1. “Антарес” із Вовчкова впевнено переміг “ДЮСШ Дівички” 5:0. BOSS із Переяслава в цьому турі суперника не мав.

У першій лізі команда “Farmer’s food” не залишила шансів Мирному (Вороньківська ТГ) – 7:1. А “ДЮСШ Переяслав” була кращою за переяславські “Бурти” – 5:2. Вовчків (Переяславська ТГ) суперника не мав.

У наступному турі 24 грудня у вищій лізі о 14:00 BOSS зустрінеться із “ДЮСШ Дівички”, а о 15:00 в очному протистоянні зійдуться “Антарес” та “Матадор-Університет”. У першій лізі о 12:00 зіграють Вовчків та Мирне, а о 13:00 – “Farmer’s food” та “Бурти”. Переглянути матчі можна онлайн на Facebook-сторінці ліги.

Нагадаємо, що Павло Лисенко став найкращим футболістом Переяславщини у 2023 році. Інтерв’ю з ним читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору