ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний чоловік побив дружину: її госпіталізували з множинними травмами

Як минуло 17 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:29. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто ВАЗ-2106 та Skoda. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:24. Студеники (Студениківська ТГ). Неповнолітня дівчина повідомила, що буянить її п’яний батько. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

11:25. Переяслав. Жінка поскаржилася, що у магазині з камери схову хтось викрав її пакети із продуктами та ліками. Зрештою факт крадіжки не підтвердився. Виявилося, що вона поклала речі в іншу шафу, це зафіксували камери спостереження.

13:43. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської картки зникли 18 тисяч гривень та 140 гривень із пенсійної картки. Виявилося, що гроші не зникли, а жінка звернулась у поліцію передчасно, бо не розібралася у мобільному додатку банку.

18:57. Переяслав. Дівчина поскаржилася, що у барі наочно знайомий їй чоловік завдав їй фізичного болю. Дільничий проводить перевірку.

19:55. Переяслав. Надійшло повідомлення, що п’яний чоловік побив дружину. Бив по животу, спині, голові та руках. Її госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, садинами волосянистої частини голови та всього тіла, переломом пальця руки. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

21:33. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1994 р.н. речовину, схожу на коноплі. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Світанку (Циблівська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 16 грудня на Переяславщині жінка прийшла робити укол сусіду та виявила його мертвим. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору