ЖИТТЯ

У ніч на 22 грудня росіяни атакували Україну дронами: у Києві є руйнування та постраждалі

Росіяни атакували Україну з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 22 грудня російські війська атакували Україну дронами з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Чауда – Крим. Випустили 28 БпЛА Shahed-136/131. Сили ППО збили 24 безпілотники в межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Водночас в одному з районів області, внаслідок падіння уламків пошкоджено 3 приватні будинки. В одному з недобудованих будинків сталася пожежа, яку оперативно ліквідували. За попередньою інформацією, постраждалі відсутні.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що в Солом’янському районі в багатоповерховому житловому будинку виникло загоряння на верхніх поверхах, в трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох – вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, одного з них госпіталізували.

У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих.

В Голосіївському районі падіння уламку, без руйнувань та постраждалих.

Нагадаємо, що у ніч на 21 грудня росіяни випустили по Україні 35 дронів-камікадзе. Детальніше читайте тут.

На фото з Telegram-каналу КМВА наслідки влучання уламків в Солом’янському та Дарницькому районах

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору