ЖИТТЯ

Росіяни випустили по Україні 35 дронів-камікадзе: на Київщині є руйнування

Росіяни атакували Україну з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 21 грудня російські війська атакували територію України дронами-камікадзе з трьох напрямків: Чауда – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ. Випустили 35 БпЛА Shahed-136/131, які атакували хвилями у різний час. Сили ППО збили 34 з них. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що вночі внаслідок атаки на цивільному підприємстві через падіння уламків виникла пожежа. ” Загорівся один зі складів підприємства. Станом на 1:07 пожежу на площі 1500 метрів повністю ліквідовано. Вибиті вікна та пошкоджені стіни 4-х поверхової будівлі та 2-х складських будівель, розташованих поряд. Пошкоджено 8 автомобілів. За оперативною інформацією, жертв та постраждалих немає. Всі відповідальні служби продовжують роботу з ліквідації та фіксації наслідків нічного удару”, – йдеться у повідомленні.

У Київській обласній прокуратурі повідомили, що за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що вночі 20 грудня на Київщині також працювала ППО, росіяни атакували дронами. Деталі – тут.

Фото: Telegram-канал ДСНС України та Київської обласної прокуратури

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору