ЖИТТЯ

Росіяни атакували Україну 19 дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни атакували Україну з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 20 грудня російські війська випустили по Україні з окупованого Криму (райони пусків – Чауда, Балаклава) 19 ударних безпілотників Shahed-136/131. 18 з них збили сили та засоби Повітряних сил та Сил оборони у межах Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької, Хмельницької, Київської, Чернігівської та Кіровоградської областей. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

“Крім того, противник завдав удару двома зенітними керованими ракетами із ЗРК С-300 з Бєлгородської області по Харківщині. Попередньо, без постраждалих”, – зазначили у повідомленні.

Міська влада Харкова повідомила, що ракети прилетіли по території одного з транспортних депо, суто цивільного об’єкта. На місці працюють рятувальники. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що вночі повітряна тривога оголошувалася двічі, а в регіоні працювали сили ППО. “Влучань в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури немає. Постраждалі відсутні. Оперативні групи продовжують працювати та фіксують докази чергової терористичної атаки ворога”, – йдеться у повідомленні.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що безпілотники заходили до столиці з південного напрямку, пролетівши Одеську, Кіровоградську та Черкаську області. Усі ворожі дрони були вражені ще на підльоті до Києва. За попередніми даними, у столиці не було жертв та руйнувань.

Нагадаємо, що на Київщині вночі 16 грудня також працювала ППО, росіяни атакували дронами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору