ЖИТТЯ

У Переяславі автомобіль в’їхав у моторолер: мопедиста госпіталізували

У Переяславі сталась ДТП. Автомобіль зіткнувся з моторолером.

20 грудня близько 6:00 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького біля АЗС “Shell” сталась ДТП. Автомобіль Renault Megane зіткнувся з моторолером Yamaha. Мопедиста госпіталізували. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

На місці події працювала група реагування патрульної поліції, яка встановила що водій 1993 р.н. автомобіля Renault Megane, рухаючись в напрямку виїзду з міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та зіткнувся з моторолером Yamaha під керуванням переяславця 1951 р.н. Той у цей час їхав попереду в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій моторолера отримав забій плечового суглобу та закритий перелом гомілки. Його госпіталізувала до лікарні.

За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 17 грудня у Переяславі п’яний чоловік побив дружину, її госпіталізували з множинними травмами. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору