ЖИТТЯ

На Переяславщині жінці в автобусі погрожували двоє п’яних чоловіків

Як минуло 19 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 63 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:10. Переяслав. Надійшло повідомлення, що 40-річний чоловік у наркотичному стані чіпляється битися до своєї дружини. Зрештою факт домашнього насильства не підтвердився.

13:13. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що його невістка викрала з кишені у колеги на роботі 350 гривень та поїхала до Переяслава. Зауважив, що та має наркозалежність. Факт крадіжки не підтвердився.

16:37. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що в автобусі їй погрожують двоє п’яних чоловіків. Причина цього їй невідома. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

20:33. Траса Київ-Харків. Чоловік повідомив, що на автомобілі Mitsubishi Lancer збив собаку. Правоохоронці встановили, що під час руху автомобіля на дорогу вискочив собака та зіткнувся з ним. Таким чином спричинив пошкодження переднього бампера авто. Заявник звернувся для інформування, від оформлення заяви відмовився. Доля собаки поліціянтам невідома.

Нагадаємо, що 18 грудня у Переяславі поліціянти зупинили жінку з амфетаміном. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору