ЖИТТЯ

У Переяславі поліціянти зупинили жінку з амфетаміном

Як минуло 18 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 59 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:50. Траса Київ-Хакрів, біля села Леляки (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ford та Ford Cargo. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:37. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що хотіла через соціальні мережі придбати манеж. Перерахувала за нього 900 гривень, але товар не отримала. Звернулася для інформування.

16:35. Строкова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його будинку викрали гаманець з паспортом громадянина України та банківською карткою. Запідозрив свого товариша. За цим фактом поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

17:23. Переяслав. Правоохоронці зупинили жінку 1997 р.н., яка сказала, що має при собі наркотичну речовину. Попередньо – амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:11. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що з його банківської картки зняли 1 тисячу 900 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 17 грудня у Переяславі п’яний чоловік побив дружину, її госпіталізували з множинними травмами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору