ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилася, що її колишній побив у будинку вікна: на нього склали протокол

Як минуло 20 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 72 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:25. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що сусідка не прив’язує свою собаку, яка перестрибує через паркан, через це вона не може вийти на своє подвір’я. За цим фактом триває перевірка.

15:49. Ковалин (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що її колишній чоловік побив у будинку вікна та буянить. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 173 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

16:13. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на лузі виявили жінку похилого віку, яка загубилась та має вади зору. Про це повідомили її рідним.

17:27. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до приймального відділення лікарні доставили 35-річного чоловіка із зупинкою дихання. Відомо, що він перебуває у свідомості.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Мазінках (Переяславська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 грудня на Переяславщині жінці в автобусі погрожували двоє п’яних чоловіків. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору