ЖИТТЯ

У Переяславі рятувальники допомогли жінці із вадами зору, що заблукала: її знайшли в чагарниках поблизу “Стогніївського шляху”

У Переяславі заблукала жінка у похилому віці з вадами зору. Їй допомогли рятувальники. 

20 грудня до оперативно-диспетчерської служби порятунку Бориспільського району надійшло повідомлення від соціальної служби про те, що у Переяславі одна з їх стареньких підопічних заблукала та потребує допомоги. Про це повідомили на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України у Київській області, передає Інформатор.

На місце події виїхали місцеві рятувальники. Потерпілу жительку міста знайшли в чагарниках біля болотистої водойми. Виявилось, що жінка у похилому віці, з вадами зору, зателефонувала до працівниці соцзахисту з мобільного телефону та сказала, що заблукала на “Стогніївському шляху”. Жінка змерзла та дуже злякалась, бо не могла знайти дорогу додому. Фахівці ДСНС передали її медичній службі.

Нагадаємо, що у Ташанській громаді відкрили “Клас безпеки”, виділили на нього 175 тисяч із місцевого бюджету. Детальніше – тут.

Фото: ГУ ДСНС України у Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору