ЖИТТЯ

Як жителі Переяславщини святкують Різдво: ТОП фото із соцмереж

Як у Переяславі відзначають Різдво? Інформатор зібрав фото із соцмереж.

25 грудня Україна відзначає Різдво Христове. З цієї нагоди люди збираються у родинному колі за святковим столом, водять вертеп та співають колядки. А ще – публікують святкові фото у соцмережах. Якими ж світлинами ділились у Facebook та Instagram переяславці, знає Інформатор.

ФОТО ІЗ FACEBOOK

@Kate Bashuk

“Нехай Різдво принесе вам не лише сімейний затишок та смачну кутю, але й надію, радість і спасіння, які нам приніс Ісус”, – написала Катерина Башук.

@Natalia Mazina (Pavlenko)

Місцеві господині готують смаколики. “Час їсти штолен. Вилежався. Як для людини, яка вдруге в житті мала діло з дріжджовим тістом, то й добре вийшло”, – написала Наталія Мазіна.

@Владислав Брик

“РІЗДВЯНА ЗОРЯ” (народний аматорський ансамбль української пісні ДЕМ’ЯНЧАНКА)”, – представив свій колектив Владислав Брик.

@Вячеслав Саулко

До вітань долучився міський голова Переяслава Вячеслав Саулко. “Вітаю Переяславщину та усіх українців із великим духовним святом – Різдвом Христовим! Нехай ваше життя наповниться світлом, теплом, добром та любов’ю!”, – написав він.

@Валентина Губенко

“Чарівних кілька хвилин подарувала молодь Університету Григорія Сковороди в Переяславі! Нехай множаться таланти, здійснюються мрії і сподівання!”, – написала Валентина Губенко.

@Олена Корнійчук

@Людмила Крумка

“Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в оселі та умиротворення в серцях, а також мирного неба над головою і Божої благодаті”, – написала Людмила Крумка.

@Володимир Петреченко

ФОТО З INSTAGRAM

@tovkun.liudmyla

“Бажаю кожному миру, скорішого повернення додому, бо найцінніше, що в нас є, це родина! Бути поруч біля рідних і відчувати обійми близьких людей! Не перестаю дякувати нашим захисникам, що ми вдома. Зі святом!”, – написала Людмила Товкун.

@viktoria_oliynik

@lidaboiko96 та @denys5155

“Наш маленький колядник”, – підписала фото Людмила Бойко.

@svitlana_zabolotnia

@ovsiienko_nastya_

@orekhovaolya

@zozylka_j

“Дякую всім захисникам за можливість прокидатися кожного ранку! Нехай кожен, хто чекає свого захисника, швидше дочекається його живим! Мирного неба і перемоги усім нам”, – написала Юлія Овсієнко.

@olichka_belova

“З Різдвом вас всіх”, – написала Ольга Бєлова.

Нагадаємо, що 25 грудня завершився фотоконкурс Інформатора “Різдво в об’єктиві”. Хто переміг, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору